Близанци

Близанци су миљеници звезда. Најчешће од свих знакова имају среће на лотоу и другим играма. Колико пута сте чули да је неки ваш пријатељ који је рођен у овом знаку, а недавно се жалио на живот, одједном постао богаташ? Они не журе да потроше новац који им је „пао с неба“. Дуго размишљају о свакој инвестицији, ако је потребно, консултују се са стручњацима и искуснијим пријатељима.

Фото: Профимедиа

 

Девица

Девице су заиста радне, али с времена на време пожеле да воде нешто расипнији живот, да троше немилице и не брину о новцу. Због сталног напорног рада и стрпљења, судбина их често „части“. Услов је да се одваже на игре на срећу. Јер заправо, овај знак боље зна да заради него да се богати улагањем у неки бизнис.

Фото: Профимедиа

 

Водолија

Водолијама је глава стално у облацима, непрестано сањају о срећнијој будућности. Како су упорни у томе, звезде им се често реванширају тако што им „пошаљу“ новац и поклоне. Водолије воле да се играју, да победе „систем“ и покажу да су паметнији од свих (што неретко и јесу), а лако долазе до новца. По правилу, паре нека не троше на „глупости“, већ тачно знају где ће сваки динар да „оде“.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".