Девин Антоновић желео је да се избори за статус сина Мирослава Илића, те је у јавност доспела читава прича захваљујући Девиновој мајци Мирјани која тврди да је Мирослава упознала на његовој турнеји у Америци, да су били лудо заљубљени, те да се из те романсе родио Девин.

Фото: АТА имагес

 

Мајка и син с времена на време долазе из Америке у Србију због суђења, а сада се Мирјана огласила за Блиц и открила да им се суђење продужава.

- Сага Мирослава Илића и његовог сина Девина Антоновића нажалост продужава. Мислила сам да се епизода завршила кад је Виши суд у Београду праведно утврдио да су Мирослав Илић и Девин отац и син, међутим јос увек није - почела је Антоновићева и додала:

Фото: АТА имагес

 

- Добили смо ново рочиште и почињемо изнова. Мирослав зна и увек је знао истину. Ако му је мотив да до те мере исцрпи свог сина Девина да би се Девин предао, грдно се преварио. Девин само цека коначну одлуку у Србији да би све предао на медународни суд. Јесте да ће до тада Девин постати и отац и деда, али кад су истина и правда у питању нема предаје - рекла је Мирјана.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Мирослав Илић - ретроспектива каријере

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".