Devin Antonović želeo je da se izbori za status sina Miroslava Ilića, te je u javnost dospela čitava priča zahvaljujući Devinovoj majci Mirjani koja tvrdi da je Miroslava upoznala na njegovoj turneji u Americi, da su bili ludo zaljubljeni, te da se iz te romanse rodio Devin.

Foto: ATA images

 

Majka i sin s vremena na vreme dolaze iz Amerike u Srbiju zbog suđenja, a sada se Mirjana oglasila za Blic i otkrila da im se suđenje produžava.

- Saga Miroslava Ilića i njegovog sina Devina Antonovića nažalost produžava. Mislila sam da se epizoda završila kad je Viši sud u Beogradu pravedno utvrdio da su Miroslav Ilić i Devin otac i sin, međutim jos uvek nije - počela je Antonovićeva i dodala:

Foto: ATA images

 

- Dobili smo novo ročište i počinjemo iznova. Miroslav zna i uvek je znao istinu. Ako mu je motiv da do te mere iscrpi svog sina Devina da bi se Devin predao, grdno se prevario. Devin samo ceka konačnu odluku u Srbiji da bi sve predao na medunarodni sud. Jeste da će do tada Devin postati i otac i deda, ali kad su istina i pravda u pitanju nema predaje - rekla je Mirjana.

BONUS GALERIJA: Miroslav Ilić - retrospektiva karijere

(Blic)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".