Када улазите у контакт са људима рођеним у овом знаку, саветује се да будете опрезни. 

Ован

Када се љуте, Овнови кажу све што им падне на памет без размишљања о последицама, заборављајући да се једном изговорене речи не могу више повући назад.

Бити љут је у реду, али у малим дозама. Ако допустите да вас бес преплави сваки пут када расправљате с неким, то ће с временом довести однос с вољеном особом до тачке одакле нема повратка.

Зато престаните стално да се љутите и одвојите тренутке за размишљање. Када приступите свађи или расправи бистре главе и са смиреним понашањем, видећете да ћете лакше решити спорну ситуацију.

Фото: Профимедиа

 

Бик 

Бик може наштетити својој вези тако што је стално љут и стално нешто замера. Највећа мана људи који припадају овом хороскопском знаку је што имају тенденцију да буду љути на некога или нешто као да им живот о томе зависи.

Ако нетко повреди Бика, може бити сигуран да му он то неће никада заборавити ни опростити.

Фото: Профимедиа

 

Иако је потискивање емоција погрешно, то не значи да требате себе повређивати старим ранама. Покушајте да се водите мантром "опрости и заборави". То можда звучи као изазов, али ако желите стабилну и дуготрајну везу сигурно ћете га савладати.

Близанци 

Близанци готово никада не слушају свог партнера иако је комуникација једна од најважнијих ствари када је у питању изградња снажне везе. Нажалост, људи који припадају овом хороскопском знаку то често заборављају.

Да би веза била успешна, оба партнера морају чути шта овај други има рећи, а посебно када су у питању њихова мишљења и осећаји. Међутим, Близанци су склони говорити углавном само о себи и својим проблемима.

Фото: Профимедиа

 

Близанци теже све преокренути у причу о себи, заборављајући често да је њиховом партнеру потребна емоционална и ментална подршка.

Зато бисте требали покушати више слушати оне до којих вам је стало. Усредоточите се на потребе вашег партнера. Покушајте схватити шта вам покушава рећи и радите на томе. Имајте на уму да је некоме каткад довољно и само да га нетко саслуша да би се боље осећао.

Лав

Природно сте јако доминантни.

Своју везу можете упропастити ако стално доминирате у њој. Лавовима је у природи да буду главни, а то је вероватно највећи разлог зашто њихове везе не трају дуго.

Бити неустрашив и неко ко стално заповеда могу бити привлачне особине, али не када се партнер због тога осећа подцењено.

Ако већи део времена желите да све буде по вашем а да при томе не помислите на партнера, запитајте се како бисте се ви осећали да је ситуација обрнута?

Фото: Профимедиа

 

Порадите на томе да свог партнера ставите на прво место и фокусирајте се на оно што он жели од вас. Не морате потпуно жртвовати своју потребу да будете главни, али ако желите срећну и дугу везу, онда је партнер императив и требате га третирати као себи равног.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".