Он се синоћ уселио на велелепно имање, на изненађење многих.

Јањуша је на вратима Беле куће сачекала Зорица Марковић, али и Зола, Лепи Мића, као и Филип Цар. Песма која је ишла у позадини била је "Јарани".

Јањуш се одмах обратио Филипу Цару и брутално га понизио.

- Моје саучешће - рекао је Јањуш Цару.

Маја је пришла вратима, али је Јањуш прошао поред ње.

- Сад ћу вам се обратити - поручио је бивши кошаркаш.

- Дошао сам, онако право, али без поклона. Мало сам се удебљао, ако вас баш интересује. Боки, Ивка те је поздравила пуно. Ваши родитељи су ми слали поруке, нешто нису задовољни вашим учешћем, али вам то нећу говорити - говорио је Јањуш.

- Шта моји говоре? - питао је Цар.

- Шта Таки каже? - додао је Филип.

- Исто одушевљен, од среће шета кера шест пута дневно. Нисам дошао да се свађам. Шалићемо се, ко хоће да се зај***** хоће. Ја овде већ имам неке симпатије. Видећемо шта и како, мислим да ћу неке особе да дигнем у врх како и треба да буде. Бебице, свака теби част. Са тобом ћу да се дружим, причао сам са неколико психијатара, највероватније ти нема помоћи. Уживајте, па се дружимо - рекао је Јањуш.

Иначе, он је доста пажње посветио Александри Николић, са којом је током четврте сезоне Задруге био у љубавном односу. Бивши кошаркаш је одмах по уласку пришао Александри, пољубио је, чиме јој је измамио осмех. Како ли ће се надаље одвијати ситуација између бивших љубавника остаје да сазнамо.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".