Светлана Цеца Голубовић саопштила је да ли ће се њена ћерка враћати у "Задругу".

- Јелена има редовну контролу код фонијатра. Она има пробле м са гласним жицама и у зависности од доктора знаћемо да ли ће се вратити у ријалити одмах или за пет, десет дана. Најбољи лек је да ћути и штеди гласне жице, што знамо да је у ријалитију немогуће - рекла је она за Републику.

- Јелени не бих ништа замерила, она је оно што видимо. За разлику од многих, она се не служи ријалити триковима, не фолира се зарад бољег пласмана. Показала се одлично - рекла је она на самом почетку.

Јеленина мајка дотакла се и породице Кулић.

- Узмимо за пример породицу Кулић. Живе зарад ријалитија. Јелена је Марији сасула истину у лице. Рекла јој оно што многи не би смели, а то је да је она највише извређала своју ћерку. Више од свих њених ријалити непријатеља. Цела та љубавна драма с Бебицом и његово представљање јавности да је бизнисмен је излажирана. Који то прави бизнисмен улази у ријалити? Таквог не познајем! Само пропали бизнисмен може ући у ријалити. Миљана је психички нестабилна. Добра је за ријалити, али није за себе и друге. Марија ту вуче све конце, она је старатељ, тако да се она за све и пита. Моје мишљење је да по завршетку ријалитија Иван неће имати много додирних тачака са својим сином. Виђаће га, али не свакодневно. Све је то ријалити, па први Зола игра ријалити игру, а што и не би кад се Миљана ненормално понаша. Једно вече с њим, а друго вече с Бебицом, кад јој се како ћефне.

фото: Принтскрин/Јутјуб/Задруга Оффициал

 

- Мислим да не. Она је препотентна глупача. Звездану се од почетка ријалитија допадала Александра. Видећемо како ће се надаље развијати њихов однос, али мислим да Анђела и Звездан немају шансе.

Цеца се присетила ћеркине везе у ријалитију.

- Сви јој то у свађама набијају на нос, а што би се она стидела тога. Па они су се волели. То је њен једини ријалити с*кс. По завршетку ријалитија били су у вези око годину и по дана. То није ишло због непремостивих разлика. Он је био возач камиона у Шведској, а она једноставно таква, није створена да буде домаћица. Живи за посао. Били су ту једно за друго. Кад му је умро отац, ишла је у Црну Гору да му изјави саучешће. Волели су се.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".