Тужитељка је прочитала шта је Брајан претраживао на свом ајпеду 1. јануара, из сата у сат, а међу линковима су и следећи "Када леш у распадању почиње да смрди", "Можеш ли бити осуђен за убиство без тела", "Како можеш да наследиш неког ко је нестао"...

Тужитељка је рекла да је 2. јануара уз средства за чишћење купио и заштитно одело и три тепиха.

Трећег јануара покуповао је и канте за смеће, а на интернету је разгледао линк како сода бикарбона може да замаскира мирис тела у распадању. Четвртог јануара истражиоци су у његовом "волву" затекли оборена задња седишта и задњи део обложен најлоном.

Према неким извештајима тамошњих медија, Брајан је наводно раскомадао Анино тело и спалио га, али то још нико није званично потврдио.

Фото: Твитер/принтскрин/@WЦВБ

 

 

 

Волш ће се следећи пут појавити пред судијом 9. фебруара.

Подсетимо, Ана Волш је последњи пут виђена 1. јануара, а њен супруг је тек после три дана пријавио њен нестанак. И даље се не зна шта се заиста десило Ани.

Њен муж Брајан Волш ухапшен је у недељу због ометања истраге, а недавно се појавила његова мајка Дајана Волш која је примећена испред куће нестале Српкиње из Масачусетса.

Фотографије показују жену која носи сиви капут док се шета у близини куће 7. јануара, према речима комшије и још двоје мештана.

 

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".