У тој кући су живели са своја три сина, а Ана је због посла у агенцији за некретнине користила кућу у Вашингтону у коју су планирали да се заједно преселе.

Фотографије показују суморну атмосферу, полу-окићену новогодишњу јелку, празничну лампу на кухињском столу и остављене флашице за бебе са мало млека.

Остале су и полицијске траке од увиђаја на предњим и задњим вратима, као и мрље на унутрашњим подрумским вратима. Такође је присутан и спреј луминол који под УВ светлом приказује опране и орибане трагове крви.

 

 

Амерички медији су пренели и да поменута кућа није више место злочина као и да је необично то што је сам Брајан дозволио полицији да пречешља целу кућу у којој на први поглед није било ничег необичног.

Луминол је био тај који је "открио" трагове крви јер је кућа иначе била беспрекорно очишћена тако да се ниједан траг крви није видео голим оком.

Подсетимо, Волш је тврдио да је Ана 1. јануара у 6.10 ујутру напустила кућу да би ухватила авион за Вашингтон и да ју је тада последњи пут видео. У полицијској истрази испитана је и дадиља.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".