Пре само месец дана водитељка Јована Пешић растужила је и гледаоце и колеге одлуком да напушта телевизију којој је била верна од самог оснивања. Као разлог свог отказа навела је да жели да се посвети својој деци и супругу, а након одласка са Гранда водитељка се упутила на Малдиве.

Фото: Јутјуб принтскрин/Grand online, В. данилов

 

 

Директно са егзотичне дестинације Јована се укључила у емисију коју је и сама до недавно водила и открила да ли јој недостаје посао и да ли је срећна због одлуке коју је донела.

- Ко год буде слушао и гледао ово рећи ће „Види је, плакала је до недавно, па се смејала“, сад сам овде где јесам, где ми је лепо и где уживам са својом породицом. Мислим да сам донела праву одлуку да одем, била је и више него неопходна у мом животу због мог здравственог стања. Све иде на боље, богу хвала, али недостају ми моје колеге, режија, људи који су иза камера и са којима сам имала сјајну комуникацију. Ево, сад ћу због њих опет да заплачем, али надам се да кад се вратим са Малдива да ћемо отићи на кафу, ручак – река је водитељка која се у сузама опростила од колега, а због истих поново и заплакала.

Њена колегинца Јелена Димитријевић истакла је да ће је све колеге заувек волети због њене искрености и непосредности, а затим је упитала да ли је стигла да се одмори и како је бити само мајка.

Фото: Јутјуб принтскрин/Grand online, В. данилов

 

 

– Сад ћу да плачем, молим вас вратите ме на посао, ја не могу ово – рекла је бивша водитељка кроз сузе и смех и додала да јој улога мајке највише прија, али сматра да свака жена треба да има свој посао.

- У наредних пар година нећу радити сигурно, али кад деца порасту и стасају, кад крену сви у школу сигурно да ћу радити. Шта ће то бити, не знам, али не планирам да цео живот будем домаћица, мајка ћу свакако бити – истакла је Јована у укључењу.

(Гранд)

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".