Подсетимо, несрећа се догодила јуче, на Светог Јована око 14.15 сати на магистралном путу Никшић-Подгорица, у месту Брља. Повређена су његова малолетна деца, супруга и возач у другом возилу с којим се протођакон директно сударио.

Певач Никола Роквић огласио се поводом тужне вести на друштвеној мрежи Инстраграм где је објавио свештеникову фотографију са кандилом у руци, снимљену током службе.

- С Богом брате! - написао је Роквић.

Фото: В. Кадић, храмваскрсења.ме

 

Јарамаз је, подсетимо, на лицу места преминуо, док су његова супруга и двоје деце превезени у никшићку Општу болницу.

- Кобног дана парохијски ђакон Саборног храма Христовог Васкрсења у Подгорици, био је у колима марке "ауди караван" са својом породицом, супругом и ћеркама, и из за сада непознатог разлога дошло је до директног судара са другим путничким аутомобилом - преноси црногорски Дан.

- Девојчица (7) има лакше повреде и налази се на Одељењу хирургије, док друга девојчица (12) има повреду главе и упућена је у Клинички центар Подгорица. Њихова мајка М. Ј. примљена је на хирургију и има лакше повреде. Особа која је била у другом возили с којим се сударила ова породица примљен је на хирургију и за сада нема тежих повреда - наводи Дан.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".