Јована Јеремић, видно изревлтирана певачевим тврдњама најавила је тужбу, јер, како је истакла, Слоба је "изврнуо" њене речи. Јована такође између редова ударила на Радановића, истакавши да нема морално право да дискутује о овој теми, јер је продајом своје имовине довољно рекао.

Фото: Јутјуб принтскрин/ново јутро

 

- Осуђујем сваки покушај манипулације мојих речи јер сам била кристално јасна као и сваки пут. Мој коментар се односи на људе који су профитирали на муци исконских јунака-Срба који су остали да се боре на КиМ. Они који су продали своју дедовину за милионе, па дошли на Врачар где пијући еспресо позивају на рат и одбрану очевине и дедовине, коју су првобитно продали, никада неће имати морално право да говоре о косовском чвору јер су своје продајом имовине већ рекли. Баш такви сада желе да ушићаре у најтежем тренутку за нашу земљу. Моја подршка свим Србима који су остали на огњиштима и који су прави хероји, којима треба дати сваки вид подршке. Никада нисам тужила никога за лажне информације, али за ову тему ће свако ко изманипулише или спинује моје изјаве бити тужен и парнично гоњен. Мој одговор целој клики против мене је погледајте снимак до краја. Увек иза својих речи стојим, а иза туђих ће се побринути мој адвокатски тим - рекла је Јована Јеремић за Курир.

Фото: Инстаграм принтскрин/ slobaradanovic

 

Подсетимо, Слоба је на свом Инстаграму навео да Јована треба да буде склоњена са телевизије, јер по његовим речима широком аудиторијуму испира мозак.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".