Све више грађана пријављује да им се преко ноћи упали лампица за гориво, а чини се да нема поузданог начина како да заштите резервоар од лопова.

У последње време у медијима и на друштвеним мрежама често се могу наћи исповести људи који се жале да им је из возила нешто украдено, обијено или општећено. Сведоци смо да је све више разбијених прозора због крађе личних ствари, попут торбица, телефона па чак и паковања обичних јелкица за ауто. То нам говори да лопови баш не презају ни од чега.

Али фотографија која је настала синоћ у београдском насељу Медаковић, брзо је изазвала је велику пажњу на мрежама из више разлога.

Фото: Инстаграм/принтскрин/serbialive_beograd

 

Наиме, на њој се види како је неко покушао да из паркираног возила, тј. из резервоара да извуче гориво уз помоћ црева и канте, које је приликом бекства ту и оставио.

Олакшавајућа околност у целој причи је да је власник возила наишао и спречио крађу. Не само да се ради о кривичном делу, већ овакав поступак може бити опасан, јер је у питању запаљива материја, те би се у случају неправилног поступања, могао повредити и крадљивац а и нека невина особа која се у том моменту затекла у близини.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".