Према ранијим наводима у медијима, отправник је убоден ножем, а два возача, који су покушали да одбране отправника задобили су повреде главе.

Сви повређени су превезени у Ургентни центар.

Нападачи су побегли са лица места, али их је полиција ухапсила пола сата касније.

Приведени су у полицијску станицу Вождовац.

Да подсетимо, напад на отправника трамваја и двојицу возача догодио се јутрос око 4.15 часова у Пауновој улици на Бањици, преносе медији, када их је из за сада непознатих разлога група младића претукла и избола ножем.

Они су домах пребачени у Ургентни центар, где се установљава степен њихових повреда.

Рад полиције је и даље у току у вези са ови случајем, која ради на расветаљавању целог догађаја.

Како је изјавила др Ивана Стефановић из Хитне помоћи један од возача имао је повреду хладним оружјем, а један је губио свест.

У тридесет првој глави Кривичног законика - Кривична дела против јавног реда и мира, чланом 344. прописано је кривично дело Насилничко понашање.

Према наведеној одредби Кривичног законика, ово кривично дело чини онај: ко грубим вређањем или злостављањем другог, вршењем насиља према другом, изазивањем туче или дрским или безобзирним понашањем значајније угрожава спокојство грађана или теже ремети јавни ред и мир, казниће се затвором до три године, а ако је дело извршено у групи или је при извршењу дела неком лицу нанесена лака телесна повреда или је дошло до тешког понижавања грађана, учинилац ће се казнити затвором од шест месеци до пет година.

(Република)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".