Касније им углавном буде жао због бурних реакција, али штета је већ почињена. У астрологији се тврди да су људи рођени у следећим знаковима они са кратким живцима и да најчешће иницирају љубавне свађе.

Ован

Импулсивни и нестрпљиви, особе рођене у овом знаку често реагују бурно. Брзо се наљуте и започну свађу у којој се не устручавају и често подижу глас или користе грубе речи. Ово уме да узнемири партнера и доведе везу у кризу. Тврдоглави су и често понављају грешке, а тога нису ни свесни.

Фото: Профимедиа

 

Бик

Изузетно тврдоглави и убеђени да су увек у праву, тешко мењају своје мишљење. Својеглавост људи рођених у овом знаку често ствара проблеме у везама. Чест разлог свађа је када партнер противречи, па попут правог бика изазивају страх и трепет.

Лав

Фото: Профимедиа

 

Рођене вође које воле да имају контролу над партнером, често су себични и желе бити у средишту пажње. Ово уме да партнера стави у други план, а ако им се супротставе или им се не посвети довољно пажње, лавови започињу жестоке свађе. Не могу да поднесу помисао да нису главни у вези.

Шкорпија

Прилично емотивне и интензивне, а уз то се лако и увреде. Бурна реакција је неминовност када се појаве невоље у вези, а тада губе контролу над својим поступцима. Није им страно да посежу за ниским ударцима или прљавим триковима у љутњи.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".