Када је први пут крочила на сцену испред камер, била је врло млада студенткиња. Како је Драгана сама признала, мајка је била против снимања и запостављања факултета: 

- Мама је била против тога јер је видела да факултет прелази у други план и да су кренула прва снимања, као и прве паре, хонорари. Тад се јако озбиљно зарађивало. Сећам се првог хонорара, још сам ја иначе увек имала шупље прсте и волела сам да трошим. Много сам излазила, некако смо се сви на тим култним местима познавали - присетила се Драгана Катић.

Иако данас важи за једну од најпопуларнијих, Драгана је успела да сачува скромност и остане онаква каква је била на самом почетку каријере. 

Фото: АТА имагес

 

- Нисам обраћала пажњу на то да ли ме препознају на улици. Мени је било битно што сам ја успела да остварим своје снове јер сам ја своје пријатеље и фамилију гушила. Мени је било битно међу њима, да ли су ме они гледали, како сам изгледала, шта сам и како рекла, а на остале нисам обраћала пажњу, као ни данас- признала је својевремено.

Драгану није занимало да ли ће се допасти јачој популацији: 

- Нисам никада имала проблем са женама, али ни са мушкарцима. Из простог разлога што од тренутка када су кренули моји снови да се остварују и жеље нисам нешто била окренута према мушкарцима. Нисам обраћала пажњу да ли сам ја њима лепа и да ли им се допадам, некако ми је каријера била много важна. Било ми је важно да се ја сама себи допаднем и остварим, да будем самостална– истакла је водитељка.

(Гранд)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".