Kada je prvi put kročila na scenu ispred kamer, bila je vrlo mlada studentkinja. Kako je Dragana sama priznala, majka je bila protiv snimanja i zapostavljanja fakulteta: 

- Mama je bila protiv toga jer je videla da fakultet prelazi u drugi plan i da su krenula prva snimanja, kao i prve pare, honorari. Tad se jako ozbiljno zarađivalo. Sećam se prvog honorara, još sam ja inače uvek imala šuplje prste i volela sam da trošim. Mnogo sam izlazila, nekako smo se svi na tim kultnim mestima poznavali - prisetila se Dragana Katić.

Iako danas važi za jednu od najpopularnijih, Dragana je uspela da sačuva skromnost i ostane onakva kakva je bila na samom početku karijere. 

Foto: ATA images

 

- Nisam obraćala pažnju na to da li me prepoznaju na ulici. Meni je bilo bitno što sam ja uspela da ostvarim svoje snove jer sam ja svoje prijatelje i familiju gušila. Meni je bilo bitno među njima, da li su me oni gledali, kako sam izgledala, šta sam i kako rekla, a na ostale nisam obraćala pažnju, kao ni danas- priznala je svojevremeno.

Draganu nije zanimalo da li će se dopasti jačoj populaciji: 

- Nisam nikada imala problem sa ženama, ali ni sa muškarcima. Iz prostog razloga što od trenutka kada su krenuli moji snovi da se ostvaruju i želje nisam nešto bila okrenuta prema muškarcima. Nisam obraćala pažnju da li sam ja njima lepa i da li im se dopadam, nekako mi je karijera bila mnogo važna. Bilo mi je važno da se ja sama sebi dopadnem i ostvarim, da budem samostalna– istakla je voditeljka.

(Grand)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".