Станија је била гошћа на телевизији "Пинк" у емсиији код Огњена Амиџића који јој је поставио директно питање:

- Који је најзгоднији фудбалер из Србије - упитао је домаћин емсије.

Старлета се мало фемкала, али је брзо дошла до закључка:

- Јао Боже зашто ме то сви питају? Увек ме тако питају. Спомињала сам од Софије Милошевић, али ево да не буде то, нека буде Душко Тошић - рекла је као из топа.

Још увек није откривено да ли се спортиста и старлета познају: 

Познато је да је Станија одувек волела фудбалере. Она се својевремено забављала са Гојком Качаром, Адемом Љајићем и Владимиром Волковим.

Станија је била са Адемому краткој али слаткој вези. Виђени су на црногорском приморју, али романса је била, изгледа, кратка. Старлета је за Љајића имала само речи хвале.

- Е нећу ништа да вам кажем! Па, може ли да прође један једини дан а да нисам заљубљена и да нисам у „озбиљној” вези с неким фудбалером?! Руку на срце, Адем је много сладак и симпатичан дечко, а што се веза тиче, верујем да ћете управо ви бити први који ће знати све детаље ако буде озбиљне везе, и то је све што засад хоћу и могу да кажем -загонетно је говорила старлета те давне 2012.

 

Станија је причала и да јој је Владимир Волков слао и љубавне и претеће поруке.

- Прво ми је слао љубавне поруке, а сада и претеће. Али не бојим се ја девојчица- рекла је и објаснила и како је изгледало њихово "дружење".

- Дечко ми се удварао месец и по дана, долазио је сваки дан после тренинга у Руму да ме види, па макар и на пола сата. А онда су у појединим медијима објављене наше заједничке фотографије уз причу да смо у вези. Он је тада преко ноћи постао фрајер. Чуј, фрајер?! Тим поводом сам на "твитеру"написала:

- Почели су да ме спајају и са девојчицама -Владимир Волков. Боље би било да је остао при својој првој одлуци да игра за Црну Гору. Нашој репрезентацији нису потребне девојчице", изјавила је Станија тада, уз констатацију да она није та која трчи.

(Курир)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".