Stanija je bila gošća na televiziji "Pink" u emsiiji kod Ognjena Amidžića koji joj je postavio direktno pitanje:

- Koji je najzgodniji fudbaler iz Srbije - upitao je domaćin emsije.

Starleta se malo femkala, ali je brzo došla do zaključka:

- Jao Bože zašto me to svi pitaju? Uvek me tako pitaju. Spominjala sam od Sofije Milošević, ali evo da ne bude to, neka bude Duško Tošić - rekla je kao iz topa.

Još uvek nije otkriveno da li se sportista i starleta poznaju: 

Poznato je da je Stanija oduvek volela fudbalere. Ona se svojevremeno zabavljala sa Gojkom Kačarom, Ademom LJajićem i Vladimirom Volkovim.

Stanija je bila sa Ademomu kratkoj ali slatkoj vezi. Viđeni su na crnogorskom primorju, ali romansa je bila, izgleda, kratka. Starleta je za LJajića imala samo reči hvale.

- E neću ništa da vam kažem! Pa, može li da prođe jedan jedini dan a da nisam zaljubljena i da nisam u „ozbiljnoj” vezi s nekim fudbalerom?! Ruku na srce, Adem je mnogo sladak i simpatičan dečko, a što se veza tiče, verujem da ćete upravo vi biti prvi koji će znati sve detalje ako bude ozbiljne veze, i to je sve što zasad hoću i mogu da kažem -zagonetno je govorila starleta te davne 2012.

 

Stanija je pričala i da joj je Vladimir Volkov slao i ljubavne i preteće poruke.

- Prvo mi je slao ljubavne poruke, a sada i preteće. Ali ne bojim se ja devojčica- rekla je i objasnila i kako je izgledalo njihovo "druženje".

- Dečko mi se udvarao mesec i po dana, dolazio je svaki dan posle treninga u Rumu da me vidi, pa makar i na pola sata. A onda su u pojedinim medijima objavljene naše zajedničke fotografije uz priču da smo u vezi. On je tada preko noći postao frajer. Čuj, frajer?! Tim povodom sam na "tviteru"napisala:

- Počeli su da me spajaju i sa devojčicama -Vladimir Volkov. Bolje bi bilo da je ostao pri svojoj prvoj odluci da igra za Crnu Goru. Našoj reprezentaciji nisu potrebne devojčice", izjavila je Stanija tada, uz konstataciju da ona nije ta koja trči.

(Kurir)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".