Stanija Dobrojević uvek je javno pričala o korekcijama na svom telu, ali do sada nije otkrila da je prilikom jedne, umalo mogla da umre, jer je alergična na hijaluron. 

Foto: ATA images

 

– U našoj prirodi je da volimo lepo da izgledamo i kako vreme prolazi, pristalica sam svega za podmlađivanje. Ne volim kada se lažu devojčice, da su mi zadnjica i zubi veštački, da sam vadila rebra, možemo svima na rendgenu da dokažemo suprotno. Radila sam grudi nekoliko puta. Sada sam se ugojila sedam kila, sve mi ode u zadnjicu i u obraze, i onda ljudi misle da sam nešto radila na licu. Ne smem na licu puno šta ni da radim, pre pola godine sam mogla da umrem – započela je Stanija, te je nastavila:

Foto: Instagram printskrin/stanijadobrojevic

 

– Alergična sam na hijaluron, i ranije sam imala reakciju na ustima, i onda smo radile na licu. U momentu dok mi je doktorka davala injekcije, desila se alergijska reakcija, hvala bogu, doktorka me je bocnula i povratila. Gušila sam se i osećala da gubim sebe, bilo je strašno. Doktorka mi je rekla da bih umrla posle 20 minuta da ona nije ovako reagovala. Estetski zahvati nisu za igranje i treba pažljivo da se bira kod koga se radi - rekla je Stanija za "Blic".

BONUS GALERIJA: Zavirite u luksuzni dom Stanije Dobrojević

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".