Невена Божовић открила је зашто се медијски повукла и није толико присутна на јавним догађајима и дешавањима, па се дотакла "МАЦ" манифестације.

- Нисам била у земљи, приватно сам била одсутна, жао ми је што нисам могла да се присуствујем, јер сам пре две године добила награду на МАЦ-у. У суштини, то је једини додела награда тог типа код нас, тако да свима шаљем велику подршку - поручила је певачица.

Иако је била веома актуелна једно време у медијима, Невена се након рођења наследнице повукла са јавне сцене.

Фото: АТА имагес

 

- Што се песама тиче, оне су ту, деси се на пар месеци неки сингл, али уследила је приватна пауза што се мене тиче и негде се трудим да бирам и профилишем шта хоћу да радим. Али радујем се повратку, биће наступа од пролећа, томе сам тренутно посвећена, раду са музичарима и то је нешто што нам недостаје - каже Невена, па наставља:

- Добила сам дете, има годину дана и пар месеци, па нисам могла да будем присутна као раније. Радила сам колико сам могла, сад радим на новим песмама - прича Божовићева.

Фото: Јутјуб принтскрин

 

Како се ускоро ближи домаћи избор за представника на такмичењу "Песма за Еврозивију", Невена је као један од ветерана ове манефистације истакла да се радује новим искуствима када је ова манифестације у питању.

- Увек бих волела да се вратим, то је велико искуство. Такво професионално искуство немате прилике да радите у нашој земљи, а и то је на неки начин музичка презентације наше земље, тако да се сваке године радујем "Беовизији" и једва чекам "Евровизију". Нисам видела списак наших учесника ове године, чула сам за пар извођача који ће наћи тамо, једва чекам да чујем песме - прича узбуђено млада певачица.

Фото: АТА имагес

 

О њеном наводном сукобу са колегиницом Саром Јо се писало нашироко, међутим, Невена истиче да између њих нема и никада није било зле крви.

- Снимила бих дует са Саром, зашто да не? Ми већ имамо трио (смех), већ имамо заједничку песму. Не волим да коментаришем нешто што вуче наслове који нису истинитити, између нас две је све у најбољем реду. Најнормалније комуницирамо и јавимо се једна другој када се видимо - закључила је Невена.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

(Република)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".