Ован

Овнови су усмерени на задовољавање личних потреба, па не воле да се прилагођавају другима. Арогантним и надменим ставом желе да се заштите од драме и хаоса. Велики су индивидуалци којима други само сметају и успоравају их, а уз то су неспремни на компромисе, па је прилично тешко да се сложите са њима.

Фото: Профимедиа

 

Бик

Бикови су стабилни и практични, али и тврдоглави. Превише су груби да би уважавали понашање других или узели у обзир туђе потребе. Тешко их је уверити у било шта и остварити с њима нормалну комуникацију, што их чини људима са којима је тешко да пронађете заједнички језик.

Рак

Ракови имају дубоке осећаје и претеране реакције. С обзиром да се не изражавају добро и није их лако схватити, постизање договора са њима велик је изазов. Њихов кратак фитиљ може да експлодира у било ком тренутку и да изађе на видело у облику неконтролисане љутње или плача.

Фото: Профимедиа

 

Шкорпија

Ови људи често имају компликоване односе. Затворени су и не пуштају никога у свој најужи круг и ту и долази до неугодних ситуација. Људима се не свиђа њихова склоност манипулацији, што доводи до раскида многих односа и пријатељстава.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".