Пар има и четворо деце, деветогодишњу Асју, годину дана млађег Хилала, шестогодишњег Хамдана и бебу Рашида. Но, с обзиром на чињеницу да је удата за шеика, Јелена се често сусреће с бројним увредама и стереотипима, попут онога да је "јадница у харему", на које се осврнула, назвавши себе 'повампиреном Хурем'.

- Да будем искрена, да сам бацила камен на сваког пса који је лајао за мном, не бих далеко стигла", рекла је некадашња мис, сада успешна подузетница, која се осврнула и на коментаре о томе како живи у - харему. "Наравно да живим у харему. Ја сам повампирена Хурем. Мој супруг је Султан Величанствени, то већ знате, и сва срећа па има још 147 жена те га за време ове пандемије не морам трпети и гледати сваки дан - рекла је Јелена кроз смех, па открила како изгледа њен живот у Дубаију.



- Када се не бавим Султановим женама и када ми преостане сат, два слободног времена онда под "Bin Drai Capital" водим здравствени сектор, IT-Tech start up сектор, дечији вртић и још покоју компанију. Понекад се бавим и децом, чисто да запамте ко им је мајка. Тренирам, а увече шетам по плажи када ми откључају ограду златног кавеза - рекла је у своме стилу бивша манекенка недавно.

Успех је, тврди, једина ствар коју људи никада не опраштају, па су ју новинари споменутог медија питали сматра ли да је управо то разлог што је често на мети критичара.

- Нисам сигурна на који успех мислите. На пословни или што сам се добро удала?", запитала се Јелена која родну Србију посећује једном годишње. С обзиром на то да се због чињенице да је удата за Муслимана сусреће и с увредама на рачун - исхране, Јелена је и то духовито прокоментарисала.

- Дођем до Србије када ми обавезе око палате дозволе и када се зажелим свињских ушију и репова, само се надам да ово неће Султан прочитати - закључује она.

(Телеграф)