Након што је освануо освануо снимак физичког обрачуна Едите Арадиновић са сестром Индиром Арадиновић Инди,  уследио је шок када је Едита шаљивим коментарима прокоментарисала овај случај, а затим и поручила да је то посве нормална ствар која се дешава у многим породицама.

Фото: Инстаграм принтскрин/editaaradinovic, Фото: Инстаграм принтскрин/indy_ara_indira

 

 

- Тужно ми је што од овог прави фору и зезање и нормализује било какво насиље - написао је један инфлуенсер на друштвеним мрежама, а како је оваквих прозивки било у великом броју, Арадиновићева се поново огласила на својим друштвеним мрежама.

- Ко још жели овакву врсту публицитета? Зар сам се годинама борила за ово? Ово су моји најбољи резултати? Не. Нико не жели овакву врсту пажње, нисам се борила за ово, и ово дефинитивно нису моји најиболи дани. Не могу да вратим време, јер да могу сигурно бих избегла овај вид решавања породичних проблема и улажења у још дубље - написала је певачица на Инстаграму.

- Ево драги моји, ово је савршен школски пример како изгледа када проблем који вас тишти годинама решавате игнорисањем, ћутњом, потискивањем. Жао ми је, најискреније ми је жао. Ниједна ни друга нисмо желеле да дође до овога, а поготово не до очију јавности. Сада имате и основа материјала да пљујете и вршите разне врсте анализа.

 

 

 Онај ко ме зна, зна да иза темпераментне Едите стоји једна Едита која воли свим срцем, која несебично даје, опрашта, и разуме. Сама сам крива за своје поступке, али да вам кажем нешто. Било је и горе, и теже, па сам устајала, и побеђивала, саму себе. Не видим разлог да и сада тако не урадим - додала је Едита.

- Била сам свесна да ће неко снимити и избацити, и жива нисам била док се то није десило, сада нема назад, већ само напред. Овим писмом обраћам се и извињавам прво себи, па онда и вама. Што сте то морали да гледате, опсервирате и упијате. Овим писмом обраћам се људима који ме воле, и прате, а и онима у којима такође као и у мени куља, који можда из сопствених окова стављају исти другима.

- Мене ваше увреде на националној основи, нити било којој другој не вређају. Ја сам себи била највећи непријатељ, и сама себе најниже вређала, и нема горе од тога. И само бих замолила обичан народ коии не разуме, а има жељу да прокоментарише ситуацију, молим вас, преклињем вас, не будите горди јер из искуства вам кажем, десиће вам се оно чега сте се наивише плашили, али засигурно, и то је супер и посматрајте на то као на опомену, или зарез живота који вам говори "успорите", не доносите прерано закључке! - истакла је Арадиновићева.

 

 

 

- Врати се као бумеранг! Уживајте у животу, лепоти па и сра... која вас задесе, јер то је једноставно живот. Не знате ничију причу, боли, дешавања. Верујте, да постоји дугме са "да и не" које могу да изаберем пре било које ванредне ситуације, ситуација таквих не би ни било. Нисам поносна на овај поступак, нисам поносна јер годинама гинем и радим на себи, да откључам себе, и будем бољи пример, пријатељима, сарадницима, будућој породици, али због ваших коментара на националној основи, и самог генерализовања и доношења закључка само из досаде, мрзње, гнева, антипатије (која је дозвољена и она је у реду, разумем је и не могу и не желим се сваком допадати) сам одлучила да се нашалим и тешког срца претворим ово у шалу колико је то могуће.

- Пошто ни то не ваља, и ту сте нашли замерку, следећи корак је ово писмо. Тренутно ми се живот распада, јако лоше подносим све ово и још много тога, жао ми је, жао ми је свега, жао ми је моје маме највише. Ја сам та којој је окидач пукао, и која није имала довољно савести и контроле да се заустави - поручила је певачица.

- Ја сам та која ово себи није смела да допусти, јер сам све од своје 17. године све сама стекла, без ичије моћи, везе, пара, ама баш ничије. И поносна сам јер волим оно што радим, и радим оно што волим! Ово није начин да ме има у новинама а ни у вашим устима! Нећу, и не планирам да од овога правим медијску причу, зато ћу овај текст оставити овде за све очи упрте у мене.

Фото: АТА имагес

 

 

- И верујте, нисте ни свесни шта све постоји на овом свету, колико лоше укорењени, неискрени, подли и наопаки односи, а нас је маика хвала Богу од малена учила правим вредностима. Можда једног дана чујете моју животну причу, па склопите коцкице, па вам можда и помогне и допринесе да разумете неког, или себе - написала је Едита, па додала: 

- Још нешто. Не желим да било ко бира стране пошто ми стижу поруке "ко је победио" итд., није важно ко је у праву, а ко у криву. Бићу искрена, кроз јако тежак период пролазим већ неко време, и зато вас молим за разумевање, а ко и поред тога одлучи да ме сатанизује остављам му и ту част, јер и за то мораш имати храбрости. Све ће ово проћи. Хвала Вам, воли вас Едита - завршила је певачица.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".