Божур

Особе које су љубитељи божура обожавају стил, лепу одећу и поседују неку врсту грациозности. Могу имати врло елегантно венчање, али и животни стил. Такође, пошто се божур увози из свих крајева света, ове особе се осећају пријатно у било којој земљи коју посете.

Кале

Први утисак који оставља овај цвет је утисак елеганције и префињености, а таква је и личност љубитеља кала. Особу која воли кале краси софистицираност и чврст став који се не може тако лако пољуљати. Они су љубитељи естетике, лепих ентеријера и живота на високој нози.

Фото: Профимедиа

 

Руже

Легенда тврди да је ружа настала из суза Богиње Афродите која је лила сузе за својим љубавником. Зато је прва симболика овог цвета љубав. Дакле, особе које воле руже су велики романтичари.

Магнолија

Магнолија је најстарији познати цвет, предивног је мириса и јединственог изгледа. Људи који воле ово цвеће су врло посебни и отмени те често долазе из богате и интелектуалне породице. Исто тако, склони су оријенталном стилу, мистици и духовности, пише аура.ба.

Орхидеја

За орхидеју се каже да је цвет успешних људи. Наиме, особе које воле орхидеје су врло лукаве и помало тајанствене. Љубитељи орхидеје су такође и самоуверени, спретни и храбри људи.

Фото: Профимедиа

 

Њих краси и одважност и спремност на помоћ и висок ниво емпатије за друге људе. Своје особине никад не показују на прву, па се може рећи да су помало мистериозни. Такве особе су најчешће везане за неки креативни посао, па га често људи из модног света називају својим цветом. Што се тиче путовања, ове особе воле егзотичне дестинације.

Ирис

Ирис је нежан цвет који симболизује наду и славу. О љубитељима овог цвета можемо рећи да су пуни достојанства, храбрости и позитивне енергије. На ове особе се увек можете ослонити без бојазни да ће вас изневерити.

Фото: Профимедиа

 

Љиљани

Позната цвећарка из Њу Јорка Мередит Вага Перез открива да људи који воле ову врсту цвећа су вероватно благословени витким телом, дугим ногама и завидном колекцијом ципела. Такође, они су врло независни у својим односима. Сами себи су довољни и поносни су људи. Наиме, то је зато што су љиљани једни од ретких цветова који се самоопрашују, па се то тако одражава и на љубитеље овог цвећа.

Фото: Профимедиа

 

Нарцис

Уз нарцисе се веже мит о Нарцису који је имао пуно обожаватељки, али је његово срце заувек остало недостижно. Зато се данас љубитељи нарциса тако и карактеришу. Они су тајновити, помало затворени и рањивог срца. Карактерише их и то што су аналитични и опрезни.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".