У емисији "Y ahora Sonsoles" (А сада Сонсолес) је откривено да Клара Чија Марти, девојка с којом је Пике преварио Шакиру, редовно посећује клинику како би контролисала своје проблеме с нападима панике.

Фото: Профимедиа

 

Шакира је пре две недеље објавила песму без имена, у којој је без дискреције прозвала свог бившег и девојку с којом ју је преварио. Шпански медији су након изласка песме писали како је Марти потражила психолошку помоћ, а сада тврде да је била хоспитализована због напада панике.

Клара је наводно у уторак хоспитализована у болници у Барселони након што је доживела напад панике, као последицу драматичних догађаја у последње време, преноси Marca.

- Клара је отишла у болницу "Quironsalud", приватну клинику која се налази у Барселони, како би јој лекари сачували здравље након овог проблема који је озбиљно утицао на њено дисање - откриле су водитељке Лаура Фа и Лорена Васкез у свом подкасту "El Periodico".

Подсетимо, пре неколико дана је шпански новинар Саул Ортиз открио да је Клара отишла у кућу својих родитеља како би се одмакла од хаоса којим је била окружена, иако и сама сноси део одговорности за целу ситуацију.

Фото: Профимедиа

 

- Требало је да побегне јер њено стање ума није добро. Није лако бити девојка од 23 године, док цела Шпанија и свет говори о теби. Узело је маха и требала је учинити корак даље - додао је, преноси "Курир".

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".