U emisiji "Y ahora Sonsoles" (A sada Sonsoles) je otkriveno da Klara Čija Marti, devojka s kojom je Pike prevario Šakiru, redovno posećuje kliniku kako bi kontrolisala svoje probleme s napadima panike.

Foto: Profimedia

 

Šakira je pre dve nedelje objavila pesmu bez imena, u kojoj je bez diskrecije prozvala svog bivšeg i devojku s kojom ju je prevario. Španski mediji su nakon izlaska pesme pisali kako je Marti potražila psihološku pomoć, a sada tvrde da je bila hospitalizovana zbog napada panike.

Klara je navodno u utorak hospitalizovana u bolnici u Barseloni nakon što je doživela napad panike, kao posledicu dramatičnih događaja u poslednje vreme, prenosi Marca.

- Klara je otišla u bolnicu "Quironsalud", privatnu kliniku koja se nalazi u Barseloni, kako bi joj lekari sačuvali zdravlje nakon ovog problema koji je ozbiljno uticao na njeno disanje - otkrile su voditeljke Laura Fa i Lorena Vaskez u svom podkastu "El Periodico".

Podsetimo, pre nekoliko dana je španski novinar Saul Ortiz otkrio da je Klara otišla u kuću svojih roditelja kako bi se odmakla od haosa kojim je bila okružena, iako i sama snosi deo odgovornosti za celu situaciju.

Foto: Profimedia

 

- Trebalo je da pobegne jer njeno stanje uma nije dobro. Nije lako biti devojka od 23 godine, dok cela Španija i svet govori o tebi. Uzelo je maha i trebala je učiniti korak dalje - dodao je, prenosi "Kurir".

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".