Због стављања у функцију новоположеног цевовода на општинама Палилула и Звездара данас ће без воде остати потрошачи у појединим деловима тих општина.

Од 8:00 сати до поноћи без воде ће остати потрошачи у улицама Ивана Милутиновића – парна страна (од Зрењанинског пута до Ваљевског одреда), 20. октобра, Народне омладине, Косовској и Банатској.

Такође, због планираних радова на водоводној мрежи од 8:30 до 18:00 сати без воде ће остати потрошачи у Улици Милице Јанковић (од Слогине до Симе Шолаје) на општини Палилула, наводи се на сајту Градске управе.

На општини Звездара од 8:00 до 18:00 сати воде неће бити у улицама Марка Орешковића (од Војводе Саватија до Димитрија Туцовића), Ђуке Динић, Захумској (од Луке Вукаловића до Ђуке Динић), Војводе Саватија, Пећкој и околним.

За најнужније потребе за пијаћом водом обезбеђене су ауто-цистерне. 

Из "Водовода" апелују на потрошаче да припреме неопходну залиху воде за пиће и основне потребе.

За додатне информације потрошачи могу да се обрате Контакт центру ЈКП-а "Београдски водовод и канализација" на телефон 3606-606, а обавештења о планираним радовима и кваровима на мрежи могу се потражити и на веб-адреси www.бвк.рс.
 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".