Водитељка "Звезда Гранда" Сања Кужет, увек се постављала као професионалац у свом послу, а мало ко је знао да уме добро и да се забави и да је прави весељак иза камера. 

Фото: Јутјуб принтскрин/Zvezde Granda Specijal

 

 

Једна од емисија популарног телевизијског формата постала је вирална на друштвеним мрежама и то због Кужетове, која је све време врцкала иза камера, а потом јој је Саша Поповић упитао и да заигра на сцени. Иако се у први мах либила да то уради, водитељка је замешала куковима док је једна кандидаткиња певала, а због њеног перформанса, сви су пали у транс. 

- Ја нисам уопште у тебе гледао него у Сању - рекао је Саша том приликом Сањи.

- Сви смо гледали у Сању! - добацили су сви чланови жирија.

И дан данас овај снимак изазива осмех на Сањином лицу, а како признаје, са ове тачке гледишта исто би све поновила, па чак да ју је ово коштало каријере. 

- Многи новинари су ме звали након овога да дођем и коментаришем по разним емисијама. Нисам прихватала јер сам сматрала да је све било речено тим снимком. И нема шта ја сад ту много да причам, али ево сада пошто смо наши, гледам ово и да ме каријере коштало, ја овај моменат не бих пропустила ни за шта на свету, апсолутно! Ја уопште нисам имала намеру, била сам уверена да нема шансе то да се деси, али је тело једноставно кренуло - рекла је Сања у емисији "Звезде Гранда - Специјал".