Voditeljka "Zvezda Granda" Sanja Kužet, uvek se postavljala kao profesionalac u svom poslu, a malo ko je znao da ume dobro i da se zabavi i da je pravi veseljak iza kamera. 

Foto: Jutjub printskrin/Zvezde Granda Specijal

 

 

Jedna od emisija popularnog televizijskog formata postala je viralna na društvenim mrežama i to zbog Kužetove, koja je sve vreme vrckala iza kamera, a potom joj je Saša Popović upitao i da zaigra na sceni. Iako se u prvi mah libila da to uradi, voditeljka je zamešala kukovima dok je jedna kandidatkinja pevala, a zbog njenog performansa, svi su pali u trans. 

- Ja nisam uopšte u tebe gledao nego u Sanju - rekao je Saša tom prilikom Sanji.

- Svi smo gledali u Sanju! - dobacili su svi članovi žirija.

I dan danas ovaj snimak izaziva osmeh na Sanjinom licu, a kako priznaje, sa ove tačke gledišta isto bi sve ponovila, pa čak da ju je ovo koštalo karijere. 

- Mnogi novinari su me zvali nakon ovoga da dođem i komentarišem po raznim emisijama. Nisam prihvatala jer sam smatrala da je sve bilo rečeno tim snimkom. I nema šta ja sad tu mnogo da pričam, ali evo sada pošto smo naši, gledam ovo i da me karijere koštalo, ja ovaj momenat ne bih propustila ni za šta na svetu, apsolutno! Ja uopšte nisam imala nameru, bila sam uverena da nema šanse to da se desi, ali je telo jednostavno krenulo - rekla je Sanja u emisiji "Zvezde Granda - Specijal".