Снежни, пун Месец у Лаву очекује нас сутра, тачно у 19:28 часова који ће имати снажан утицај на све хороскопске знакове.

Како се буде приближавао тачан сат пуног Месеца у Лаву, осетићемо како нервоза расте, а многи људи биће склони непромишљеним потезима у афекту.

Уколико добијете потребу да доносите радикалне одлуке или баш сутра кажете некоме "све што мислите", знајте да је тренутак потпуно погрешан.

Фото: Профимедиа

 

 

Емотивни колапс

Пун Месец у Лаву направиће негативан аспекат са Сунцем из Водолије, али и Ураном из Бика, тако да се припремите за емотивни колапс. Пун Месец у Лаву је амбициозан и има потребу да остварује своје планове, али ће под утицајем негативних аспеката да се догодти то да ћемо имати сукоб између жеља и стварности.

Очигледно је да ће незадовољство да расте, а колико год да будете осећали потребу да се расправљате, знајте да је то погрешна одлука. Многи људи ће сутра бити плачљиви под утицајем надолазећег пуног Месеца у Лаву.

Пун Месец је увек психолошки тежак за припаднице лепшег пола.

Пун Месец у фебруару се назива и "снежни", јер су га стари фармери некада тако звали на основу периода године у којем се догађао. Снежни Месец је добио назив због типичних, снежних падавина које се догађају у фебруару.  Сматрало се да током фебруара снег пада више него било којег другог месеца, па је добио назив снежни Месец.

Пун месец у Лаву највише ће утицати на Лавове, Шкорпије, Бикове и Водолије.

Фото: Профимедиа

 

 

БИК

Пун Месец догодиће се у вашем четвртом пољу дома и породице. Указује на појачану бригу за најближе и могуће компликације са станом. Једна особа из породица ће вам задати доста проблема и није искључено да ће бити расправа. Поједини припадници вашег знака ће размишљати о селидби.

ЛАВ

Снежни Месец у вашем знаку доноси вам појачане амбиције и потребу да промените живот. Ипак, са одлукама треба бити опрезан, наорочито неколико дана пре и после пуног Месец како не бисте направили грешку. Бићете емотивни, рањиви и многи људи ће вам ићи на живце.

ШКОРПИЈА

Снежни Месец догодиће се у пољу ваше каријере. Због тога ће тензије бити појачане, а пожелећете да мењате посао или професију. У сваком случају бурно ћете реаговати на догађај за који ћете чути на радном месту и те промене ће вам тешко пасти.

ВОДОЛИЈА

Пун Месец у пољу партнерства доноси вам кризу у браку. Партнер ће вам замерати да му не сповећујете довољно пажње, а ваше разлике ће бити све уочљивије. Приобајте да направите комрпомис између жеља и стварности. Уколико имате пословног партнера, треба да се припремите за потенцијалну кризу.