На Инстаграм профилу Немање Гудеља преовлађују спортске слике. Омиљени фудбалер има скоро два милиона пратилаца и мада би многи од њих желели да знају у каквом је статусу његова веза са Анастасијом Ражнатовић, он се никад не оглашава на ту тему.

Фото: АТА имагес

 

 

Зато није ни чудо што се пробуди велика пажња кад популарни Нено објави заједничку слику са својом девојком. Ни она није остала равнодушна - одмах је узвратила истом објавом. 

Сви се питају како ће да реагује Немањина мајка, јер се по медијима пише како јој Анастасија више није по вољи. Нико не зна зашто су односи са породицом Гудељ захладнели. У прво време су били, по мишљењу многих, чак и превише блиски. Анастасија је стално објављивала слике  са Немањином мајком и сестром. Кад је, једном, објавила слику са његовим братом, многе је  довела у забуну па су се питали да ли Драги, заправо, њен дечко.

Фото: Инстаграм принтскрин/nemanjagudelj

 

 

А онда је, изненада, све престало. Мајка Оливера и сестра Вања Гудељ су "отпратиле" Тасу са Инстаграма, исто је урадила и она њима. Према сликама из Катара, где је Немања учествовао на Светском првенству са фудбалском репрезентацијом Србије, нису се ни среле ни сликале заједно, бар према ономе што је виђено на Инстаграму.

Док су пљуштале честитке за рођендане, како је то било недавно за Ољин "диван дан", Анастасија је ћутала као заливена. Свима се наметнуо закључак да је пала нека "зла крв" и да ће можда то имати утицаја и на Гудељеву везу. 

Фото: АТА имагес

 

 

Међутим, сад је Немања показао да од тога нема ништа и да је љубав са Анастасијом и даље жарка као некад. Пошто им се ближи годишњица, а Анастасија је недавно снимљена и како испробава венчанице, многи постављају питање - да ли је сад већ време и за венчање?