И искусним певачицама као Шемса деси се пех на наступу.

Тако је Шемса Суљаковић помислила да може да скочи са бине како би запевала међу публиком, али је преценила своје могучности и пала.


Тако је певачица Шемса Суљаковић помислила да може да скочи са бине како би запевала међу публиком, али је преценила своје могучности и пала.

На друштвеним мрежама појавио се снимак како Шемса пада са бине и удара главном.

Фото: Принтскрин Инстаграм/еxyумузикаоффициал

 

 

Певачица се сада огласила и проговорила о немилом догађају и открила како се осећа.

- Стејџ је мали, а оивичен неком минијатурном украсном оградицом. Нисам обраћала пажњу, заправо је нисам ни видела. Док сам певала, да бих била ближе публици, закачила сам за оградицу. Плашећи се пада на лице, скочила сам увис и пала на стражњицу, а онда све окренула на шалу и тако наставила певање са првим падом у мојој каријери. Пркључила сам се и ја групи естрадних ''падавичара.'' Није то нека висина, али ''призмељење'' је било безболно. Тек сад осетим бол у плећки и стражњем делу кичме, стављала сам лед, већ сутра путујем даље, биће то све добро уз божију помоћ .Хвала на бризи свима и онима који су на брзину све ставили на друштвене зидове, нек су здрави и весели као што су били док сам наступала - рекла је Шемса за Еxпресс.ба.

БОНУС ВИДЕО: