Љиљану и Велишу нико није видео већ доста дуго рекла је комшиница која је имала да каже још неке занимљивости о Анђели: 

- Дуго нико из комшилука није видео ни Анђелиног оца, ни мајку, брата нема ту месецима. 

- Знам је, како је не бих знала, па она је била са мојим дечком, али нешто необавезно, кратко - рекла је она и додала:

- Она је дно дна, само се о томе мање причало јер није била позната као сада, какав морал и те приче, једино што је овде другачија средина, па се то мало дискретније преноси - каже девојка.

Отац и мајка су добри људи, а Анђела ни прошле лето није виђена у Ђеновићи. 

- Не знам, али знам да их данима више нико не виђа, буквално. До пре неког времена је бар њен отац долазио у пекару и продавницу, али сада ни њега не виђају. Они су, верујте, стварно добри људи, и мајка и отац, али она је дно дна. Ма ми смо и прошле године када је била у Задрузи знали да ће се то десити кад-тад. Чим смо видели њене хистерије са Матејом, све нам је било јасно- наставља са причом девојка и додаје:

- Можда је дошла на дан или два да се види са својима, али верујем да је све време била горе у Београду - каже девојка из Анђелиног комшилука, уз напомену да Ђуричићева нема никакав салон лепоте, нити фризерај, како су поједини медији пренели:

- Ма какав салон... То је чиста будалаштина, њена продана прича коју је пустила у првој сезони - тврди комшиница, и осврће се поново на Анђелине родитеље, на њихов неминовни сусрет кад она изађе из „Беле куće

- Јао не знам, заиста, то је баш проблем... Да су они, не знам сада, у неком већем граду, типа у Београду, па да их знају само комшије из тог блока где би евентуално живели... Али овде њих зна цео град, све комшије, цео град зна ко је Велиша, ко јој је мајка, ма и њу зна цео град... То овде није нормално, није овде као у великим градовима. Где год изађу, питаће се људи када их виде шта им то ћерка ради. Мој отац би мене обесио да сам урадила исто што и она - објашњава девојка.

(Ало)