Милица је презадовољна овим ангажманом, а приватно је послала јасну поруку свима који се играју са ђаволом.

- Уколико су ми икада бацали влашку магију или сада то неко чини, само бих му поручила: 'Уз виски топао, дабогда пропао' - цитирала је део песме коју је снимила за потребе серије у којој игра главну улогу.

- Откако је почела да се емитује серија, добила сам нову публику. Када причам са људима, схватим да не слушају моју музику, али прате серију. Тако ми се дешавало да ме на улици зову Ивана - рекла је Милица.

Фото: АТА имагес

 

 

Истакла је да је од колега глумаца и певача добијала до сада само позитивне критике на рачун њене глуме у серији.

- Коментари су феноменални. Била сам с Гагом на вечери да сумирамо утиске и дошли смо до закључка да смо урадили фантастичну ствар. Свим колегама са сета сам рекла да забораве ко сам и шта сам, и да ми свако од њих сугерише уколико нешто не радим добро да бих то поправила. Александра Ковач ми је послала поруку да је одгледала целу сезону, да се најежила и да је све феноменално. Она, њена сестра и отац су вансеријски уметници - поручила је Милица и додала да се одлично носи и с онима који не мисле да је добра глумица.

Фото: Зоран Јовановић Мачак

 

 

- Супер се носим и са негативним коментарима! Баш сам поносна. Ето, одгледала сам серију и ништа не бих променила! Шалила сам се с пријатељима да је сценарио такав да на почетку само спавам и дрогирам се. Касније се мој лик 'пробудио', али је на крају завршио како не треба... - рекла је она.

Милица се неће зауставити на овој серији, већ би у будућности желела да сними филм као што су то својевремено урадиле Лепа Брена и Драгана Мирковић.

Фото: АТА имагес

 

 

- Њих две су имале озбиљне улоге, баш као и ја сада, јер сам добила главну улогу у серији. Али волела бих да снимим и филм - признала је популарна певачица која је ове године прославила 30. рођендан.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".