Када је започет процес утврђивања очинства, Мирослав Илић је имао да поручи само једно: 

− Тој госпођи сам поручио да њен син има једног оца, а то је онај који га је признао и који се у документима води као његов отац. Али, ако она жели да му тај човек више не буде отац него да то будем ја, мора прво да поништи очинство тог господина - рекао је он.

Мирјана је у Америци радила у једној фирми где и Данијел. Фирма се бавила продајом крзна, а Мирјана је била њен заштитни модел. Измешу бизнисмена и ње се врло брзо догодила љубав, ушли су у брак и добили ћерку Дијану: 

Брак нажалост није био срећан, а Антоновићева је изјавила да је њен супруг био посесиван.

Фото: Принтскрин/Фацебоок/Mirjana Antonovic

 

− Ја сам за њега била предмет који није могао да пусти − описивала је њихов однос.

Девин сје до шесте године носио сасвим друго име: 

− Када је Девин напунио шест година и требало да крене у школу, а Мирослав се није јављао, Мирјана ме је замолила да Девину дам презиме, да буде исто као оно које носи његова сестра, тако да дете има мање проблема у школи. Она је била задужена за финансијске обавезе око Девина и његово издржавање. Пристао сам. Адвокат је брзо предао папире и Кристијан је постао Девин у шестој години. Од почетка сам био у току са свим дешавањима у вези са тужбом и утврђивањем очинства – говорио је Данијел Антоновић. 

И дан данс Данијел и девин су врло блиски, а о Данијелу врло мало знао јер нема друштвене мреже и не жели да се експонира у јавности.  

- Морамо да разјаснимо да сам ја од Девиновог рођења био свестан да он није мој биолошки син. Мирјана и ја смо претходно годинама били раздвојени и нисмо живели заједно, а били смо у току процедуре развода. Недуго после Девиновог рођења сам сазнао да је његов биолошки отац Мирослав Илић - истао је Данијел тада.

(Блиц)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".