Реч је о Кристијану Голубовићу и његовој вереници Кристини Спалевић чија је љубав почела у ријалитију.   

Кристијанова жеља је да се пред камерама телевизије "Пин" венча са изабраницом. Он је хтео венчање да се обави и раније, пре синовог рођења, али му план није успео због инцидента са Урошем Ћертићем. 

- Упознали смо се у ријалитију, тамо смо започели везу, па бисмо могли у "Задрузи" да направимо и свадбу. И Кристина би волела да уђемо сви заједно, није нам проблем да нам се син снима - каже Кристијан, чији се улазак очекује крајем фебруара.

Фото: АТА имагес

 

Кики је саопштио датум венчања: 

- Годишњица нам је 13. маја и обећао сам Кристини да ћу се до тада оженити њоме. Ако не до тада, онда баш на годишњицу. Пинк ће ми помоћи да реализујемо те планове. Ако уђемо у ријалити, видећемо како ће се све одвијати - каже Кристијан, а његова партнерка додаје да је већ спремна за друго дете:

- Испунила сам му жељу, добио је сина, а сада је ред да ми направи ћерку. Желим да имамо велику породицу. Можда ћу затруднети баш у "Задрузи"!

 

Кристину и Кикија пореде са везом Анђеле и Звездана, али им није драго због тога. Кратко и јасно су ставили до знања да се њихова љубав не може поредити са њима. Они су се сложили да је веза овог пара брзо пукла након Аниног уласка. 

(Србија данас)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".