Анина кума Милена Качавенда открила је каквим сценама је присуствовала када је Ћурчићева схватила да јој се срушио брак са Звезданом, пре него што је ушла у ријалити и јавно се суочила са њим.

- Све је било страшно потресно. То је било од чупања косе до ударања главом о зид и цепања јастука. То је било толико ненормално. Ја сам склонила децу и мајку. Ту смо биле Шмизла и ја. То је било ненормално, као да гледате један филм. То су били крици из душе од којих ми се и сада диже коса на глави, буквално као у хорор филмовима. Говори се да је после смрти детета, развод брака највећи бол који се доживљава као мала смрт. Ја могу то да потпишем, јер сам и ја то прошла. У Анином случају је најтежи моменат био када је он њу јавно оставио - рекла је Милена и додала:

Фото: Принтскрин/Задруга Оффицал/Инстаграм/milenaacademy

 

- Она уопште није била свесна шта ради. Ја сам прошла фазу депресије и анксиозности након развода брака, где сам врло брзо препознала да улазим у неки вртлог и обратила сам се стручним лицима за помоћ и захваљујући њима врло брзо изашла из тога. Ана није била ни у стању да оде до психолога. Није била у стању да хода. Било је коментара да није опрала косу пар дана. Ја знам шта је не опрати косу и зубе неколико дана. Ви подносите физичку бол јер се та психичка бол претвара у физичку. Нисам била у стању да држим четкицу за зубе, а такву сам Ану гледала.

- Ја сам морала да је водим под мишку до купатила да обавља неке ствари. Када сам покушавала да јој дам мало снаге, рекла сам јој: "Дај жено умиј се мало хладном водом, пријаће ти". Она није била у стању ни то да уради. Ја сам јој држала главу и успела да је пљуснем водом, једном-два пута и извела потпуно мокру. Није дозволила чак ни да је пресвучем. Језиво је било. Комплетан нокаут је био онај његов отпоздрав када је рекао да је јавно оставља и да су се истрошили. Она је у том тренутку постала свесна да он то изговара - закључила је Милена.

(Србија данас)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".