Пре нешто више од осам година отац Андрије Милошевића изненада је преминуо оставивши иза себе неутеше супругу Веру и двојицу синова. Пеко Милошевић био је човек о коме нити једна једина ружна реч није могла да се каже, поштен, са исправним циљевима у мислима и неко ко је наследницима поставио озбиљне и квалитетне животне критеријуме.

Фото: АТА имагес

 

 

У коликој мери су родитељи, првенствено отац, утицали на грађење његовог карактера Андрија је испричао у емисији "Лавовске приче" коју води његов колега Ненад Јездић, где се присетио и најболнијег момента у животу. 

- Мој отац није много био са нама у кући, нисмо много комуницирали и причали, икао је био сјајан тип, домаћин, али оно што памтим од њега је то када ми је рекао: "Не смеш узети сламску са туђе ливаде". То је толико било вишеслојно и значајно за мој карактер. Кад је умро, на сахрани нисам плакао, био сам врло сталожен и миран. Прошло је три месеца, гледао сам неки филм о човеку који умире од рака, ту је и његова породица и кренуо сам да ридам. Плакао сам добрих 45 минута, колико је филм после трајао, а негде на пола схватио сам да плачем због оца - рекао је глумац, а мало ко није приметио да туга за вољеним родитељем и даље и након осам година не јењава.

Фото: АТА имагес

 

Бол је већа постала када је глумцу преминула и мајка, те се потпуно окренуо брату, а данас је посвећен својој породици коју је створио са колегиницом Александром Томић. Сину Рељи настоји да пренесе све вредности којима га је Пеко научио, а верује се да ће му тек причати о баки и деки и свом животу у Црној Гори.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".