Комшије и пријатељи испричали су јуче и данас за медије да су обоје били фини млади људи и не могу да поверују да је он могао да уради тако нешто.

Како су нам рекли, Невенини родитељи су разведени, отац Горан је држао фризерски салон и берберницу, а мајка Ивана правила је колаче.

Кажу и да је отац предосетио да ће се нешто ужасно догодити јер му је тај дан нагло позлило на послу.

Невена је пре нешто више од месец дана прославила 20. рођендан, а тада јој је мајка посветила врло дирљиве речи на друштвеним мрежама.

Фото: Друштвене мреже

 

- Када си дошла на овај свет, а ја добила нову улогу у животу са само 20 година... ни слутила нисам шта све може да се деси у нередних 20 година. Са тобом је све било турбулентно. Одрастале смо заједно. Учила си ме да будем мајка. Да волим, жртвујем се, штитим омилљено биће онако како само мајка уме. Умела је мајка и да лаже када треба, али и да те открије када се најмање надаш. Пубертет, луде лутке.

Ех, слатке муке које смо морале да прођемо онако како смо једино умеле. Зато ти мајка од срца жели да, када за то дође време, а имаш га... Зато не жури превише, да ове слатке муке проживиш на још бољи, лепши и слађи начин. Да себи родиш једно чуданце које ће да ти кида живце онако како си ти мени. Па да заједно решавамо и те путешествије зване живот.

Нека ти ова љубиларна 20. годиница донесе баш оно што зелиш највише. Да оствариш све своје снове, испуниш све своје планове и задаш себи нове циљеве који су јако потребни за будућност.

- СРЕЋАН РОЂЕНДАН, МОЈА ПРВА ЉИБАВИ!!!! - написала је мајка у веома емотивној поруци својој мезимици, а сада њене речи посебно боле.

Да све буде још теже, мајка Ивана је и свом зету за 26. рођендан правила торту када му је проучила да пази на њену ћерку.

- Ово је тек друга у низу. Надам се да ће их бити још много. Воли, чувај и поштуј моју прву љубав па ће торти бити све више и више. Срећан и здрав поред моје ћерке био и сваки ти рођендан све бољи и лепши био. Срећан рођендан, зетееее!! - написала је несрећна жена уз фотографију торте.

Подсетимо, језиво убиство и самоубиство потресло је синоћ целу Гроцку када је полицијски службеник Ђорђе П. (28) убио своју супругу Невену Б. (20), а потом пуцао у себе.

Фото: Н. Скендерија

 

Како су за медије испричали пријатељи страдалих супружника, он је завршио своју смену у Калуђерици након чега је требало да се нађе са супругом око договора у вези са разводом брака.

Када су се срели почела је жучна свађа и све је кренуло по злу, наводе пријатељи.

Пријатељи су објаснили за медије да Невена дуже време жели да се разведе од Ђорђа али да полицајац никако није могао да се помири са том чињеницом. Како сазнајемо, убијена жена је последње две недеље живела са њенима, док је полицајац сам живео у стану у којем се све догодило.

Млади брачни пар је родом из Гроцке, а стан у ком су живели и у ком се десило убиство и самуоубиство био је изнајмљен.

Полиција је синоћ саопштила да је провером утврђено да није било пријава за насиље у породици.

Сахрана би требало да буде у уторак у 13 сати.

(Блиц)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".