Једна од девојака у исповести открива детаље, како је рекла, напада. Додаје да је у стању шока и страхује за властити живот, преноси Српскаинфо.

Тврди да су јој на врата стана у којем живи су позвониле две девојке. Познаје их, тек толико да зна ко су. Чим је отворила врата, каже, почеле су да је ударају, пише Дневни Аваз.

– Цуре су дошле мени на врата, позвониле, ја сам мислила да је неко из зграде и отворила сам, а њих две су насрнуле на мене. Упале су ми у ходник, једна је почела ножем да ме реже, а друга је узела штанглу од мог усисивача који се налазио у ходнику и почела ме ударати. Пре него ме почела ударати затворила је улазна врата. Ја сам се некако отргла и побегла у дневну собу коју сам затворила, а оне су провалиле. Уопште није било никаквог вербалног сукоба. Чим су ме виделе скинуле су свој никаб, стиснуле зубе и упале ми у стан – говори нам девојка.

Она истиче да их не познаје лично, али да зна ко су.

– Раније ми је једна од њих претила јер сам давно била с момком с којим је она била после мене. Не знам зашто ме још увијек због тога прогањала – додаје.

Дозивала комшиницу

Разочарана је, што се овај случај карактерише као случај с лакшим телесним повредама, јер сматра да је реч о покушају убиства.

– Мени је лице све изрезано, месо ми је буквално висило са десног образа. Рука ми је расечена. Пробала је да ми иде на врат, ја сам бранила врат тако да је она ишла по рукама и по лицу. Имам и на врату испод левог уха према доле рез. Ја сам само гледала да не паднем на под, јер сам онда готова – кроз сузе говори девојка.

Након што је почела да се дере и дозива комшиницу како би јој казала да зове полицију њих две су побегле.

– Оне су побегле, ја сам изашла и онда ме је комшија нашао у хаустору крваву – описује на цели догађај.

Брине за безбедност

Додаје да је јако забринута за своју и сигурност своје породице.

– Оне нису овде, али долазе често. Не знам како та особа уопште зна где ја живим. Јако сам забринута и зато што је пуштена, мислим да ће ме кад-тад докрајчити и не знам зашто – закључује у разговору за Аваз.

(Српскаинфо)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".