Манекенка се често скида чиме одушевљава пратиоце којих има око 670.000 што је мали број јер то ради годинама и с обзиром на друге познате даме које се тако промовишу па сакупе милионе обожаватеља.

То јој је донело сарадње с неким модним брендовима у чијим одевним предметима позира на Инстаграму, али није се баш помакла напред с глумачком каријером.

 

 

Одиграла је 10-ак улога у серијама и филмовима, који нису остварили успех, а последња је била криминалистичка драма "А Дарк Фое". Голишаво и потпуно наго позирање Иреланд је направило и проблеме с њеним оцем Алеком.

Славни глумац јој је остављао саркастичне и незадовољне коментаре на објавама што је привукло пажњу јавности. Једном је позирала у тангама на тераси зграде у Њујорку.

"Извини, али шта је ово?", упитао је, а коментар су лајковали његови бројни фанови који се слажу с критикама на рачун манекенке. Огласио се и Алеков брат и њен стриц Вилијам Балдвин.

 

 

"Тешка фотографија стрицу Билију за лајковање. Непријатно", нашалио се. Неки пратиоци су коментарисали да је очито манекенки недостајало пажње током одрастања, а она је игнорисала критике и није одговорила ни оцу ни стрицу.

Ајрланд је због тога понекад паузирала с голотињом због које су упадале у очи њених 20-ак тетоважа. Наводно је једну од њих посветила и оцу, а ради се о француској ријечи "ецуреуил", односно - веверица.

Амерички медији су открили да је то надимак који је дала тати. Ипак, њихов однос је много бољи него у њеном детињству.

Фото: Профимедиа

 

 

Наиме, многи памте снимак с телефонске секретарице, која је процурила, а на њој Алек своју тада 11-годишњу ћерку назива безобразном, непромишљеном малом свињом јер се није јавила када ју је назвао. Глумац се касније јавно извинио због инцидента и рекао да је сигурно тиме наштетио Ајрланд.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".