- Бастијан и ја званично постајемо мањина - поручила је Ана на друштвеним мрежама.

Насмејани, нежно су додиривали њен труднички стомак, и тиме покренули праву лавину коментара, махом честитки. Ово је, иначе, први пут да Ивановићева открива да је у другом стању трудничком фотографијом. Раније то није био случај.

Пар је лепе вести најпре чувао само за себе и најближе, а затим би будућа поносна мама на врло креативне начине делила радосне вести с бројним фановима.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Када су чекали прву бебу, према тадашњим написима, вест о принови ексклузивно је објавио немачки часопис „Бунте". Тада, преносило се како је Ана већ у четвртом месецу трудноће, те да би и званично требало да се оствари као мама око фебруара 2018. године.

Мало раније, она се била појавила на догађају једне модне компаније чије је била заштитно лице и том приликом многи су приметили да има стомачић. Говорећи на ту тему, за поменути часопис је рекла:  

- Тело ми се изменило, али не у негативном смислу. Допада ми се, постала сам много женственија.

„Бунте" је онда истакао како је засигурно „алудирала на трудноћу због које и зрачи последњих неколико месеци."

И домаћа штампа затим је „горела" од вести о рођењу малог Луке средином марта 2018. Тениска звезда породила се у Чикагу, што се најпре „чуло" на Твитеру. Бастијан је, писало се, био пропустио једну утакмицу да би био с Аном.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Новинар Хосе Маргадо, који иначе прати дешавања у тенису, међу првима је „твитнуо":

- Људи. Ана Ивановић је мајка. Родила је дечака. Честитам вам!

Другу трудноћу Ана је „објавила" на Инстаграму тако што је послагала једне до других Бастијанове, своје и Лукине патике, уз још још један пар за бебу.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

- Срца су нам пуна радости. Стиже нам појачање - поручила је тада, па изнова побрала све симпатије публике.

Пол бебе строго је чуван далеко од рефлектора, као и термин за порођај, све до објаве на којој се виде руке поносних родитеља и старијег брата с краја августа 2019. године.

- Пуцамо од љубави и среће. Наш дечак је добио млађег брата - написала је Ивановићева уз емотикон плавог срца када се родио Леон.

(24седам)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".