У једној од ретких прилика Дино је ипак одлучио да открије детаље из живота и тада је говорио о супрузи Амели Дервишхалидовић, кћерки Наиди и сину Хамзи. 

Љубавна прича Мерлина и његове садашње супруге Амеле је била веома компликована. Његова супруга је потицала из богате породице, па су њени родитељи били против њихове везе и бранили јој да се уда за њега.

 

 

Једном приликом Мерлин се дотакао и своје ћерке Наиде, те открио да њу не занимају материјалне ствари и да је призмена и вредна девојка.

- Наида је рођена кад сам почињао каријеру и у детињству је доживела све – од неимаштине до, метафорички речено, "кавијара и шампањца". Навикла се на скроман живот па је њен одговор на моје питање - шта да јој донесем из Париза или Њујорка увек био: "Тата, хвала, имам све, само се што пре врати кући", поносно је испричао он, па је додао:

- Материјално је не занима, за разлику од њеног млађег брата. Кад се Хамза родио, више нисмо имали никаквих егзистенцијалних проблема и навикао се на то да му Амела и ја приуштимо шта год пожели. Кад њега питам шта му треба, и не чека да завршим реченицу, већ има листу наруџбина,  истакао је својевремено популарни певач, пресноси "Глориа".

Наида је неко ко се заиста ретко може видети у јавности. на је завршила престижни Оксфорд и данас се бави пословима из обалсти информатике и гради успешну интернационалну каријеру.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".