Иако се на снимању осећала као код своје куће, те је сви упамтили по чувеној реплици: "Љуби га мајка" из "Жикине династије", глумица Дара Чаленић својевремено је донела одлуку да напусти серију и са својим супругом оде у Америку.

Фото: Јутјуб принтскрин/zvezdano

 

 

- Пријатно је када чујем да ме сви памте по 'Жикиној династији'. Прича се да су многи ту ТВ серију Зорана Чалића гледали чак по неколико пута. Осећала сам се врло добро на снимању, као код куће, али сам морала да прекинем снимање и да одем код свог супруга у Америку. Не свиђа ми се што је лик Даре постао сувише популаран; кад год ме виде на улици, не обраћају ми се као Дари Чаленић него са: 'љуби га мајка.' Моја одлука да са својим мужем живим у Америци разлог је што сам прекинула уговор -  испричала је својевремено Дара Чаленић, па открила и како је изгледао њен живот у Америци када се свега одрекла.

Фото: П. Митић

 

 

- Живот у Кембриџу (Бостон) био је врло разноврстан. Волим гимнастику, па сам слободно време користила да вежбам, а увече у биоскоп, позориште или на концерт у чувеном бостонском Симфонијском холу. Много сам читала и путовала. Сваку зиму смо проводили на Флориди - открила је она.

Фото: Тањуг/

 

 

- Много читам и волим да кувам. Мој Влада обожава моју храну, што ми је посебно драго јер њега је врло тешко задовољити, у сваком погледу - испричала је својевремено Дара.

Подсетимо, Дара Чаленић је преминула 12. марта 2021. године у Новом Саду.