Iako se na snimanju osećala kao kod svoje kuće, te je svi upamtili po čuvenoj replici: "LJubi ga majka" iz "Žikine dinastije", glumica Dara Čalenić svojevremeno je donela odluku da napusti seriju i sa svojim suprugom ode u Ameriku.

Foto: Jutjub printskrin/zvezdano

 

 

- Prijatno je kada čujem da me svi pamte po 'Žikinoj dinastiji'. Priča se da su mnogi tu TV seriju Zorana Čalića gledali čak po nekoliko puta. Osećala sam se vrlo dobro na snimanju, kao kod kuće, ali sam morala da prekinem snimanje i da odem kod svog supruga u Ameriku. Ne sviđa mi se što je lik Dare postao suviše popularan; kad god me vide na ulici, ne obraćaju mi se kao Dari Čalenić nego sa: 'ljubi ga majka.' Moja odluka da sa svojim mužem živim u Americi razlog je što sam prekinula ugovor -  ispričala je svojevremeno Dara Čalenić, pa otkrila i kako je izgledao njen život u Americi kada se svega odrekla.

Foto: P. Mitić

 

 

- Život u Kembridžu (Boston) bio je vrlo raznovrstan. Volim gimnastiku, pa sam slobodno vreme koristila da vežbam, a uveče u bioskop, pozorište ili na koncert u čuvenom bostonskom Simfonijskom holu. Mnogo sam čitala i putovala. Svaku zimu smo provodili na Floridi - otkrila je ona.

Foto: Tanjug/

 

 

- Mnogo čitam i volim da kuvam. Moj Vlada obožava moju hranu, što mi je posebno drago jer njega je vrlo teško zadovoljiti, u svakom pogledu - ispričala je svojevremeno Dara.

Podsetimo, Dara Čalenić je preminula 12. marta 2021. godine u Novom Sadu.