Ceca Ražnatović ne može da dočeka rođenje drugog unuka, kome su roditelji već otkrili ime, a u razgovoru za 24sedam ispričala je kako mali Željko shvata dolazak brata. To će u njenoj porodici svakako biti najradosniji događaj ove godine, ali je pričala i o novoj investiciji, muškarcima, Anastasijinoj udaji i sestri Lidiji.

O novom albumu, kaže, ne želi više da priča, ali je zato o unuku prvencu uz osmeh odmah započela priču. Na pitanje koliko Željko shvata da će njihova porodica postati brojnija, kaže:

Foto: ATA images

 

- Ne znam koliku svest ima, pošto ima dve i po godine, ali se raduje i mi stalno pričamo o tome. Pretpostavljamo da će biti malo i ljubomore što je prirodno. Ali, Bože moj, navikli smo. Toliko dece smo sestra i ja odgajile i očuvale, da nam je sve već poznato - ističe Ceca.

Da li se Bogdana brine jer će imati više obaveza, dodaje da njeni sin Veljko i snaja Bogdana imaju svu neophodnu pomoć.

- Nema zašto da se brine, svi možemo da priteknemo. Svi se radujemo, obe porodice su baš presrećne. 

Snimam iz ljubavi, ne zbog para

Da se Ceca obezbedila u finansijskom smislu prošle i ove godine zbog angažmana u "Zvezdama Granda" i "Ceca šou", te da ne mora više da radi, ona kaže:

- Ne znam ko to priča, ali ne radi se sve iz nekog finansijskog motiva. Radite i zato što uživate u tome, jer vas mentalno hrani. Moj posao je apsolutno pevanje, a ostalo je propratno.

Foto: ATA images

 

Na pitanje kako je pristala da snimi "Ceca šou", ali i nagovori Lidiju na to, kaže da nije mnogo razmišljala.

- Pristala sam jer sam shvatila da odavno nemam nikakvu privatnost, pogotovo sa dolaskom društvenih mreža jer je sve postalo na izvolte. Ovo bar mogu da uradim za ljubav svojoj publici i prikažem realan život, bez scenarija i fejk priče, baš onakav kakav jeste. To je sve za one koji žele da vide moj život mimo kamera.

Da li Lidija ima veći autoritet od nje u kući, pevačica ističe da sve odlučuju zajedno i da je tako kroz ceo život.

- Nas dve smo oduvek bile tandem. Meni je sestra uvek bila ogromna podrška u životu. Moja deca nisu imala oca, ali su imala dve majke - odgovara ona, ali da li bi bilo drugačije da Ceca nije imala sudbinu da ostane rano bez supruga, tvrdi da to ništa ne bi promenilo, jer je oduvek bilo tako.

- Kada sam se udala za Željka, ona je takođe živela sa nama i Željko je od samog upoznavanja mene shvatio kolika je to ljubav između nas dve. On je obožavao Lidiju i nama je to bilo prirodno da smo tri musketara - nasmejala se Svetlana.

Proširuje imovinu

Lepa vest za Ražnatoviće je da osim što će proširiti porodicu, uvećaće i imovinu ove godine.

Pevačica je nedavno potvrdila da planira da kupi apartman na Kopaoniku, a na naše pitanje da li se i dalje najviše isplati investirati u nekretnine, Ceca je otkrila:

- Volim da ulažem u svojoj zemlji i patriota sam, ali nisam neko ni ko neće da kupi nešto u inostrantsvu ako mi se nešto dopadne, kao što se desilo sa kućom na Kipru. Neka destinacija u Srbiji svakako ima prednost kod mene - priča Ceca i dodaje da renoviranje vile u Aja Napi, za koje će biti zadužena njena kuma Viki Miljković, nije još počelo jer je reč o proceduri.

- Ne može to preko noći. Postoje zakonske norme koje moraju da se ispune i sačekaju dozvole. Nigde ne žurimo.

(24sedam.rs)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".