Лепа и талентована глумица, говорила је о улози у серији „Од јутра до сутра“, али и другим серијским остварењима у којима публика воли да је гледа, као и будућим пројектима који је очекују.

- Ја сам толико тужна што се завршило снимање „Од јутра до сутра“, јер знам да се оваква екипа неће поновоти. Иза и испред камере су толико дивни људи и партнери, све је функционисало као швајцарски сат. Очајна сам,  рекла је Ивана.

Ивана Дудић је открила и каква је сарадња била са колегом Милутином Милошевићем у серији „Од јутра до сутра“ са којим је снимала и емотивне сцене.

- Миле и ја смо се сконтали јако добро као људи и онда је све то помогло. Јако смо блиски, ја га доживљавам као брата и буквално смо делили све проблеме. Од њега сам добијала савете. Љубљење у серији са њим је било једноставно, али и мало смешно. Немам проблем са тим, није ми никаква наука. Дођеш, изљубиш се и одеш – додала је Ивана кроз осмех у емисији „Кец на једанаест“ на телевизији К1.

Фото: Игор Маринковић

 

 

Млада глумица осврнула се и на улогу Миланке Дракулић у серији „Убице мога оца 6“.

- Миланка је постала инспекторка, више није полицајка. Сезона је одлична. Доста је ангажована тема, јер има гомила пасивних коцкара код нас због доступности свима. Пета сезона је била ангажована на другу тему, подвођење младих људи у секте. Волела бих када би ова сезона, подигла свест код људи да су ово заиста велики проблеми, а да не буде само одлично сте одрадили сезону. Највећи проблем код коцке је, што ти за 50 динара можеш да уплатиш тикет, још ако добијеш, то те понесе. У серији смо управо радили на томе, да је то лако доступно, али и да је много тешко да изађеш из тог пакла – додала је Ивана Дудић и открила да се одлично осећа у својој кожи и открива да је чекају неки нови пројекти о којима не сме превише да говори, али каже да ће бити спектакл, рекла је Ивана у емисји „Кец на једанаест“ на телевизији К1.

БОНУС ВИДЕО: