Он је том приликом истакао како не жели више контакт са њом јер је почела да игра ријалити, као и да му се згадила због понашања.

- Кад ти њој кажеш да ми је лоше, а ја увече кажем: "Молим те да станемо", а ти ме исто вече н***каш, ако је то људски, ја сам стока. Почела је да игра ријалити и шта ради са 46 година? Боли ме к**ац - причао је Звездан.

- Имаш свој избор, скоцентриши се на то. Немој да ми кажеш да немаш м*да, нека прича она шта год хоће. Не подржавам шта си урадио, твој живот твој проблем, али према мени си савршен. Је л' знаш колико је њој тешко? - питала је Зорица.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Она је почела да игра ријалити. Кад је причала за Золино печење, она игра ријалити детета ми мог. Нека игра, само немој да ме провоцира - додао је Звездан.

- Шта је вредно тога? Ни Анђела, ни било ко. Немој свој живот, доста си к**аца имао. Нећу никад да те подржим, али ме не занима - рекла је Марковићева.

- Ја само тражим да ме не провоцира, боли и мене - наставио је Славнић.

- Ја мислим да није завршила са емоцијама - додала је певачица.

- Па није, то и показује. Само нека ме не провоцора, нека прича сам сам љигав. Прва провлачи људе, лаже. Она зна да то што је урадила да је погазила све своје. Знам да се она служи лажима. Кад ја питам: "Да ли знаш да ми није добро?", она каже да зна. Мене ништа не занима ако она оде и плаче, а ради исто. Ово је већ 20. дан и мени глава није добро. Ја нисам рекао да је мени само стрес прича са њом. Ја се не бавим њом, ја сам се одлучио за корак и остаћу. С*ре ми се, згадила ми се - причао је он.

БОНУС ВИДЕО: