Анђела Ђуричић показала је да је спремна на све да би задржала Звездана Славнића, па чак и да се користи - враџбинама.

Сви су били у чуду када су видели сцене како љуби и лиже Звезданова стопала, а како пише "Српски телеграф", реч је о - вештичарењу.

Ђуричева је после такозваног ритуала љубљења ногу, урадила ритуал за властите нокте, а након тога је почела да изговара враџбинске речи.

Наиме, Црногорка је досад крила да зна да користи и црну магију, али када је у питању Звездан, она се служи свим и свачим да би га заувек везала за себе, што је сада у овим обредима и чинила. Анђела је прво лизала Славнићева стопала и прсте, а потом секла нокте на ногама и стављала их у његову храну. Људи који су препознали овај обред одмах су осудили Ђуричићку да се бави застрашујућим враџбинама. Она је прво мазила Звезданова стопала и изговарала неке чудне речи да би потом зажмурила и опет исте речи поновила. Након тога га је вукла за прсте да би их, на крају, са све стопалом и полизала.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

- Анђела очигледно зна и упућена је у враџбине будући да је ово што је извела у јавности много опасно. Тиме је показала да је болесно заљубљена у Звездана и да је спремна буквално све да уради, што се каже, да гази преко мртвих, само да би њега задржала за себе. Видели сте колико пута му је понављала да она жели да му чува гардеробу, а знате зашто, па да би и ту одрадила обред с његовим стварима, опасна је - каже за "Српски телеграф" бивша Анђелина другарица која је желела да остане анонимна и открива да су јој сада ствари много јасније будући да је разне предмете затицала у њеној соби:

- Не могу да кажем да сам баш шокирана будући да сам свашта затицала код ње у кући. Она је мало луда и не може да поднесе да је неко остави. Јесте ли видели како се она занела док му је прво масирала прсте, па кад је почела да кружи главом и жмури, она је било заиста језиво. Онда, када је исекла нокте и док је он изашао у двориште, она му их ставила у храну. После је он то појео, а кад ју је нудио да једе, она је добила пошто зна да он мора све да поједе. То што је радила је болесно.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

 

Иначе, Славнић је приметио да се Анђела чудно понаша у последња два дана, па ју је питао што јој је будући да је деловала одсутно и причала неповезано. Он и не слути какве му она враџбине ради на очи и иза леђа, већ све сматра њеном игром.

Звездан је био згрожен када му је лизала стопала и рекао јој је да то више не ради, али Анђела му је објаснила како ужива у томе. Након тога Звездан је изашао у двориште по сок, а Анђела му је у храну ставила нокте, које је секла док је он ручао на кревету. Када је средила своје нокте, она је буквално Славнића терала да их додирује.

Који ритуал је користила Анђела?

За ову "љубавну" чаролију прикладни су и нокти и комадићи коже. Материјал се уситнити или исецка веома танко и додаје у храну коју ће испитаник накнадно јести. Током извођења овог обреда изговарају следеће речи:

- Нека слуга божји (изговорити име особе коју желите да вежете), поједе моје тело, окуси моју душу, упозна моје срце и сам постане мој. Његово срце је у мојим рукама, његова душа и тело живеће само за мене, са мном. Нека буде тако.

(Српски телеграф)

БОНУС ВИДЕО: