Упркос више него солидној манекенској каријери остао је упамћен као бивши дечко Секе Алексић, затим и као бивши дечко Анабеле Атијас али и као учесник ријалитија "Велики брат" у којем је ову путању и упознао, а управо такве приче омогућиле су моделу Младену Радуловићу да остане запамћен у широј јавности до данас.

Фото: Јутјуб принтскрин/Glossy.rs

 

 

Међутим, далеко је мање познато како данас изгледа Младен Радуловић него што се знало некада јер манекена више не можемо тако често видети у јавности, а разлог за то врло је једноставан.

 

Фото: Инстаграм принтскрин/

 

 

Док се многи питају како данас изгледа Младен Радуловић макар је пре свега познато где се он данас налази, а одговор на то питање је далека и обећана Америка. Младен је већ годинама уназад становник Лос Анђелеса а ту стижемо и до његовог изгледа јер преко друштвених мрежа открива детаље о свом актуелном животу па се успут може проверити и колико се манекен променио.

Фото: Инстаграм принтскрин/_m.laden

 

 

Како данас изгледа Младен Радуловић и да ли је збиља толико другачији у односу на период ријалитија и љубави са јавне сцене најбоље доказују фотографије на којима се види да и те како води рачуна о свом физичком изгледу али и да су године учиниле своје, па му се појавила и по нека седа. Последње што се знало о његовом емотивом животу јесте да је био са партнерком по имену Исидора, те да су заједно чак чекали и дете, али се након тих информација одједном изгубио сваки даљи траг на том путу. Већ дуго овај модел живи под додатим именом Марк а по свему што приказује његов живот са Инстаграма води прилично луксузну свакодневицу иако се не зна шта је сада тачно његова професија.